Creëren met washitape

☝🏻 Klik op de foto voor meer uitleg!☝🏻


Beste washi tape liefhebbers,

Als je deze blog leest, is de kans groot dat je, net als ik, helemaal weg bent van de eindeloze mogelijkheden van washi tape. Misschien heb je net een rolletje van Action gebruikt om je nieuwste project op te fleuren, en ik hoop dat je net zo enthousiast bent over de creatieve mogelijkheden als ik!

Maar laten we eens vooruitkijken naar iets spannends. Ik kan nauwelijks wachten om met jullie te delen dat ik binnenkort mijn eigen washi tape-lijn lanceer! Ja, je leest het goed. Binnenkort kun je mijn eigen ontwerpen van washi tape ontdekken en gebruiken voor al je creatieve projecten.

Terwijl ik de washi tape van Action gebruikte, begon ik te dromen van mijn eigen collectie, gevuld met unieke ontwerpen die mijn persoonlijke stijl weerspiegelen en jouw creativiteit stimuleren. En het beste van alles is dat je deze binnenkort rechtstreeks via mijn website kunt kopen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om jouw favoriete washi tape te bemachtigen.

Ik kan niet wachten om mijn passie met jullie te delen en om te zien welke geweldige projecten jullie zullen creëren met mijn washi tape. Blijf op de hoogte voor meer updates en lanceringen!

Met creatieve groeten, Aagje van Doeke.