B2B

Samenwerken?

Wij bieden twee unieke samenwerkingsmogelijkheden aan die wellicht interessant voor uw winkel zouden kunnen zijn:

1. **Verkoop van Onze Producten:** U kunt een zorgvuldig geselecteerde collectie van onze producten opnemen in uw winkelassortiment. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en unieke ontwerpen, en zouden een waardevolle aanvulling op uw huidige aanbod zijn.


2. **Gezamenlijk Ontwerp en Productie:** Naast het verkopen van onze bestaande producten, bieden wij ook de mogelijkheid om samen met u op maat gemaakte ontwerpen te creëren. Dit betekent dat we in nauw overleg een unieke collectie kunnen ontwerpen die perfect aansluit bij de stijl en wensen van uw klanten. Deze exclusieve lijn kan dan onder uw winkelnaam worden verkocht, waardoor u een uniek aanbod kunt presenteren dat nergens anders te vinden is.


Wij geloven dat een samenwerking met Van Doeke een win-win situatie kan creëren. U krijgt de kans om uw klanten iets bijzonders te bieden, terwijl wij ons netwerk kunnen uitbreiden en onze creativiteit kunnen inzetten voor een nieuwe en inspirerende uitdaging.


Ik zou graag een afspraak maken om deze mogelijkheden verder te bespreken en te zien hoe we samen iets moois kunnen creëren. Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het  contactformulier


Ik kijk ernaar uit om van u te horen en hoop dat we binnenkort kunnen samenwerken.

Met vriendelijke groet,
Aagje van Doeke
Heb jij een winkel of webshop en wil je graag producten van Van Doeke aanbieden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en ontvang vrijblijvend een offerte.
 

Contactformulier