F.A.Q.

"Antwoorden op veelgestelde vragen (F.A.Q.)

  1. Hoe kan ik een bestelling plaatsen? Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen door het gewenste product te selecteren, je ontwerp te maken en de instructies te volgen om je bestelling af te ronden.

  2. Kan ik mijn eigen ontwerp uploaden? Momenteel bieden we alleen de mogelijkheid om kleurplaten uit ons kleurboek te gebruiken voor personalisatie. Maar wie weet wat de toekomst brengt, hou ons in de gaten!

  3. Hoe lang duurt het voordat ik mijn gepersonaliseerde product ontvang? De verwerkingstijd varieert, maar we streven ernaar om je product binnen vijf werkdagen na ontvangst van je ontwerp te verzenden.

  4. Wat als ik niet tevreden ben met mijn gepersonaliseerde product? Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Neem alsjeblieft contact met ons op binnen twee dagen na ontvangst als er problemen zijn met je product, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

  5. Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen? Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen. We zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen als je ons op tijd op de hoogte stelt.

  6. Hoe zit het met retourneren en restituties? Raadpleeg ons retourbeleid voor informatie over retourneren en restituties. We streven ernaar om een bevredigende oplossing te bieden voor eventuele problemen met je bestelling.

  7. Is internationale verzending beschikbaar? Ja, we bieden internationale verzending voor de meeste bestemmingen. Houd rekening met eventuele douane- en invoerkosten en naar het buitenland wordt wel verzendkosten in rekening gebracht, alleen binnen Nederland is het gratis.

  8. Hoe kan ik contact met jullie opnemen? Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar info@vandoeke. We streven ernaar om binnentwee werkdagen te reageren."

  9. Wat als ik niet zo netjes kan kleuren? We begrijpen dat niet iedereen een meesterkleurder is, en dat is helemaal oké. Als je je kleurplaat hebt ingekleurd en niet tevreden bent met het resultaat, kun je nog steeds je ontwerp uploaden. Ons team zal het met zorg bekijken en ervoor zorgen dat het beste uit je creatie wordt gehaald. Onze focus is om jouw unieke visie te respecteren en te transformeren, ongeacht je kleurvaardigheden. We willen dat je blij bent met het eindresultaat, dus aarzel niet om je ontwerp te delen en samen zorgen we ervoor dat het er geweldig uitziet op het uiteindelijke product!"