RestitutiebeleidRestitutiebeleid

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop en de gepersonaliseerde producten die je bij ons bestelt. Hieronder vind je ons restitutiebeleid dat van toepassing is op situaties waarin je mogelijk een restitutie wilt aanvragen.

1. Onvolledige of Beschadigde Bestellingen: Indien je bestelling onvolledig of beschadigd is aangekomen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem onderzoeken en passende maatregelen nemen, waaronder het verstrekken van een vervangend product of het terugbetalen van het volledige bedrag.

2. Onjuiste Personalisatie: Als we een fout hebben gemaakt bij het toepassen van het door jou verstrekte ontwerp op het product, zullen we ons best doen om dit recht te zetten. Neem binnen een redelijke termijn contact met ons op en we zullen bekijken hoe we het probleem kunnen oplossen.

3. Restituties bij Onvrede: We begrijpen dat persoonlijke smaak kan variëren en dat je mogelijk niet tevreden bent met het uiteindelijke product. Houd er rekening mee dat omdat onze producten op maat worden gemaakt, restituties vanwege persoonlijke voorkeuren beperkt zijn. Neem echter contact met ons op om de situatie te bespreken en we zullen ons best doen om een bevredigende oplossing te vinden.

4. Terugsturen van Producten: In het geval dat je gevraagd wordt het product terug te sturen, volg dan de instructies die we je verstrekken. Zorg ervoor dat het product ongebruikt en in de originele staat is, en zorg voor een veilige verpakking om schade tijdens het transport te voorkomen.

5. Verwerkingstijd voor Restituties: Restituties worden verwerkt zodra we het teruggestuurde product ontvangen en inspecteren. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de restitutie op je rekening wordt bijgeschreven.

We streven ernaar om een positieve en bevredigende klantenservice-ervaring te bieden. Als je vragen hebt over ons restitutiebeleid of hulp nodig hebt bij een mogelijke restitutie, neem dan contact met ons op via info@vandoeke.nl of ons contactformulier. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen.