Origineel kleurboek voor de creatieve proūüé®

Mijn naam is Aagje, ik ben ontwerper/illustrator en eigenaar van "Van Doeke". Het is een merk dat onder andere kleurboeken maakt. 

Dit zijn geen gewone kleurboeken. Maar veel meer dan dat!

 

Veel meer dan dat!

-Je kent het vast wel.  Je bent in een winkel op zoek naar een nieuw shirt, je vindt er een met een leuke print, maar de kleuren spreken je niet aan. Of andersom, de kleuren zijn mooi maar de print vind je niks. Dan kun je daar nu verandering in brengen door zelf je print te kiezen en daarbij de kleuren waar jij van houdt.

-Normaal gesproken kleur je de kleurplaat in en vervolgens doe je er niks meer mee.  Leuk om als hobby te hebben.Hoewel ik graag een hobby heb, is het voor mij belangrijk dat deze ook nuttig of zinvol is.

Heb jij dat ook? Dan is hier de oplossing!!!

Ben je benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

 

Hoe werkt het?

1. Je kleurt de print naar wens met kleurpotlood, verf, markers of wat je maar leuk vind om te gebruiken. Tip: kopieer de print een paar keer zodat je kunt uitproberen wat je het mooist vindt.

2. Je maakt een rechte foto van je ingekleurde print, denk om de belichting en pas de foto eventueel nog aan. Wat je op je scherm ziet daar gaan we mee werken.

 3. Upload je foto op de website

 4. Wij gaan voor jou aan de slag en maken van jouw eigen ontworpen design een mooi patroon of print.

 5. Vervolgens zetten wij je design op een webshop waar je veel verschillende      producten kunt aanschaffen met je eigen ontwerp. Dit gaat van telefoon hoesje tot t-shirt en van notitieboekje tot laptoptas, kortom te veel om op te noemen.

Hoe leuk is dat?!

 

Verschillende kleurboeken                                                                            Inmiddels zijn er 5 kleurboeken op de markt.

 

-Grafische prints

In dit kleurboek staan de meest uiteenlopende grafische prints. Dit zijn prints voor wie van strakke lijnen houdt. Dit wordt veel gebruikt in de kunst wereld en fashion- en home design. Het is tijdloos maar toch eigentijds.

Retro vibes

Dit boek is eigenlijk hetzelfde als Grafische prints alleen zijn dit kleurplaten met een knipoog naar de jaren '60 en '70. Helemaal hip op dit moment.

Mindful mandala’s

Voor het ideale zen moment. Niet alleen mooie mandala's om in te kleuren maar er staat ook bij elke kleurplaat een vraag om over na te denken tijdens het kleuren. Dit voor de extra ontspanning.

Mediterraanse tegels

De grote favoriet is Mediterraanse tegels. Je waant je aan de Middelandse zee als je aan het kleuren bent. De kleurplaten zijn ge√Įnspireerd door¬†landen als bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje en¬†Italie.¬†

Je kunt je voorstellen hoe geweldig het is om de print te kleuren in de kleuren die bij jou passen en daar vervolgens een sjaal van te laten maken, of een plaid voor op de bank.

Fashion design kleurboek (Nieuwste boek)

 Dit is een "paper doll" van vroeger maar dan in een modern jasje.

Het boek staat vol met fashion girls, die je kunt inkleuren of beplakken met bijgevoegde prints. Laat je creativiteit de vrije loop!

 

Een therapeutische ervaring

Wat de kleurboeken zo speciaal maakt, is niet alleen de mooie prints maar ook de therapeutische en ontspannende ervaring die ze bieden. Veel mensen vinden troost en rust in het kleuren en ontdekken een nieuwe manier om stress te verminderen.

 

Waar zijn de kleurboeken verkrijgbaar?

Op dit moment zijn de kleurboeken alleen verkrijgbaar via vandoeke.nl en op Amazon. We zijn echter druk bezig om samen te werken met boetiekjes en speciaalzaken die perfect passen bij de stijl en beleving van onze kleurboeken. Binnenkort kun je de kleurboeken dus ook vinden in inspirerende winkeltjes die aansluiten bij de unieke ervaring die we willen bieden.

 

Tot Slot

Door mijn passie voor kleur en creativiteit over te brengen zijn de kleurboeken een bron van plezier, ontspanning en inspiratie geworden voor mensen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en van exclusiviteit houden.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het kleuren in mijn boeken als ik had bij het cre√ęren ervan!

Groeten, Aagje